CUM TE PROMOVEAZA CAMQUEEN?

Trandafirii sunt roșii,

Violetele sunt albastre,

CamQueen te va promova

Până ajungi printre astre.

Îți dorești să faci videochat de acasă și nu știi la cine să apelezi pentru conturi și asistență în cariera ta de model de videochat?Image result for Videochat model

Ai ajuns unde trebuie. CamQueen.ro este un site care ofera posibiltatea atat persoanelor de sex feminin cat si persoanelor de sex masculin sa castige foarte multi bani, intr-un timp foarte scurt, lucrand de acasa.

Ei iti vor crea o imagine online impecabila si se vor ocupa de promovarea ta, astfel incat sa faci foarte multi bani ca model de videochat.

Nu esti obligata sa te dezbraci ori sa faci lucruri pe care nu ti le doresti.

Vei avea parte de bunastare si belsug financiar iar contul tau bancar va fi intr-o continua crestere iar rezultatele se vor vedea din primele luni de colaborare cu CamQueen.

Retragerea din banca a banilor tai facuti din videochat de acasa pot inchide sau chiar falimenta banca.

Eu m-am apucat de videochat in urma cu 5 ani de zile la un studio din Craiova, mi s-a oferit o camera echipata cu computer, webcam, lumini si un decor. Am lucrat timp de 3 ani la ei si nu reuseam sa trec de 3500 de euro pe luna, lucru care ma nemultumea, avand in vedere ca voiam sa imi cumpar un apartament.

Apoi cineva mi-a recomandat Cam Queen, am inceput colaborarea, iar suma pe care o faceam intr-o luna, am reusit sa o castig in numai doua saptamani. Cateva luni mai tarziu banii castigati au crescut exponential, de la 3500 de euro pe saptamana au ajuns la 19.000 de euro pe luna.

Trebuie sa recunosc, si felul cum imi practicam meseria s-a schimbat in urma sfaturilor si sugestiilor primite de la CamQueen.

In incheiere recomand aceasta echipa tanara tuturor persoanelor care vor sa isi inceapa cariera in videochat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *