Estetikkliniken

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi utför det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss finnsdet certifierad personal som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Vårabehandlare ärhandplockade för deras specialisering och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.Hair Skin Clinic | Retouch Hair & Skin
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vi vill bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.

FillerGöteborg
Det finns en mängd olika estetikkliniker i Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som saknar kompetens. Vi erbjuder specialiserad och certifierad behandlingspersonal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox Göteborg pris
Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.
Du kan exempelvis göra botox kråksparkar, botoxögon eller botoxkäke för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöverha botox injicering, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat https://gotaklinik.se.

Botoxprocedur
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom proceduren, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort botox förut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sinåsikt om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botoxbehandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?” Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. {För att se full effekt av din botox, så kan det ta ungefär 10 dagar innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>