Jeapie.com

Vi älskar teknik och allt som är relaterat med det. Vi diskuterar allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller alltid ett extra öga på de senaste trenderna inom teknik. Även om viss information går att hitta på nätet, har vi hos oss Bästa möjliga uppgifter om allt som har med teknik att göra för att du inte ska behöva leta runt på diverse andra sidor online.

Vi förklarar hur allting funkar, som när du exempelvis använder din röst, istället för att använda mus, tangentbord eller en touch skärm. Jeapie.com förklarar hur röstassistenter kan få uppgifter eller hur du kan be Amazon Alexa starta en uppgift. Detta berättas om på ett detaljerat sätt. Efter du fått veta det mesta får du också veta vilka resultat våra tester visar för de behov du kan ha. Eftersom vi ständigt utför research håller vi våra inlägg ständigt ”Up To Date”.

Tech News | ITO Plus | ITO Corporation
Trender och det senaste inom teknik

Vi älskar att berätta om nya teknikprylar som exempelvis GoogleHome Assistant. En produktkategori inom teknik som har blivit populärare och populärare på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som det är sagt inom teknikvärlden att det är ett beteende som kommer att bli allt mer vanligt i framtiden.

MedChromecast har du möjlighet att kunna se videor från surfplatta till TV-skärm. Den omtalade Chromecast är en liten enhet som du ansluter till en TV via ett HDMI-uttag. Smartphone eller surfplatta kan användas som fjärrkontroll. Därför kan det som visas på skärmen på en laptop, smartphone eller tablet överföras till TV-skärmen och på så vis streama innehållet. Om du spelar upp videor via GoogleChromecast, så laddas det automatiskt ner innehåll från källor som är anpassade för Chromecast, som sänds direkt till GoogleChromecast och som kommer att sköta system och databank på enheten som den används på. Chromecast fungerar heltenkelt som en ren mottagare.

Chromecast sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvis skicka meddelanden och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas upp på skärmen från surfplattan och väljer vilken GoogleCast som du vill strömma från. Internetanslutningen för Chromecastsker via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att kopplingen skall fungera som den ska. Dessutom måste din mobiltelefon, smartpad eller dator vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din Chromecast är. Vilket troligen kommer att vara hemma, där det är samma nätverk.

Att installera din GoogleChromecast är inte så svårt som det verkar. Det du gör är att du ansluter Chromecast till en HDMI-port på din TV och starta din strömning till den. Enklast att göra det är genom att ansluta USB-kabeln som följer med i USB-porten på din TV eller genom att ansluta nätadaptern till ett eluttag. Observera att Chromecast Ultra bara kan användas med ett eluttag. När du har installerat klart, skaffar du Google Homeappen till din mobiltelefon.

Med din högtalare som heter Google Home använder du röstkontroll för att strömma. Först använder du Google Homeappen för att spela från strömningstjänsten och sedan använder du din Google Assistant för att visa vad du vill se. Därefterså använder du din laptop eller surfplatta som en fjärrkontroll och du kan pausa eller ändra oavsett var du är någonstans med täckning med röstkontroll.

I de flesta fall behöver du inte oroa dig för vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis Netflix, Youtube, playtjänster och liknande stöder detta och tar hand om allt automatiskt. Medappen för Google Home kan du se en komplett lista över vilka program som du kan streama till via Google Home. Samma funktioner gäller för material som finns på din telefon eller surfplatta.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>