Om SUP

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en aktivitet som har blivit allt mer populär världen runt. SUP fungerar som så att utövaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din SUP i allt från sjö till hav. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vattnet som du har din SUP i.Sevilla: 1,5-timmars paddlingur - Sevilla, Spanien | GetYourGuide

SUP Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en bra paddleboard. Du kommer att märka stora skillnader med Stand Up Paddle om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre fart, har ett starkare glid och är ett bra alternativ om du inte vill blåsa upp din paddleboard varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Den stora fördelen med en uppblåsbar SUP är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och prova på nya SUP möjligheter dit du reser https://stockholm-sup.se.

Vad är SUP Yoga?

Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

Stand Up Paddle Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är skinande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Stand Up Paddleboard en upplevelse som passar för alla.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>